Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskad



Förälskad

Förlovad

Förgiftad

Förkovrad

Ja eller skild kanske

Kärlek som inte förkovras

Kan man ju vara utan….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-20 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO