Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jul tidens födelse



Jul, tidens födelse, år noll
Fast uträknat 300 år senare och
Troligen, fel årtal dessutom

Men vad spelar det för roll egentligen
I det stora hela
Tid är ju ändå bara en praktisk tillämpning
För att berätta om när

Man träffades
Eller ännu viktigare när
Man ska mötas
Helst i tid, för alla som ska
Vara där

Och ett mått på hur länge
Vissa saker ska vara
Eller ha varit




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 183 gånger
Publicerad 2012-06-08 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO