Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå det trygghetslarm som inte fungerade sen TELIA tog ner ledningarna för att ersätta dom digitalt... så småningom kommer kanske TELIA att förstå att dessa inte funkar vid strömavbrott, heller....


Telia Felia sonera



Telia Felia sonera hade sondera
Att digitalt inte skulle fungera
Men med dumheten i ledningen kvar
Så tog man ner de som man förut till svar
Skulle sparat till den gamlas försvar

Dumheten finns knappast varken i kopparn
Eller i etern
De sitter på stolar och säten
De som har den egenheten….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-07 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO