Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nedanstående är uppenbarligen sant, dokumenterat i TV den 6 feb men "man tror inte att det är sant"


Underskatta inte AF:anställdas dumhet



Arbetsförmedlingen i Strängnäs skickade ett brev
Där han fick ”veta” att han inte längre stod till
”Arbetsmarknadens förfogande”
För att han ”var död”

Och man skrev dessutom att ”om han åter ville” vara arbetssökande
Så skulle han o s v… ”uppsöka ARBETSFÖRMEDLINGEN”
Det kanske inte krävs att man är idiot för att ”jobba” på AF
Men nog fasen verkar det vara nåt som underlättar
Ja eller ”underrättar”…

”man kan inte nog överskatta den dumhet som
statligt anställda tjänstemän kan lida av”
(för att inte tala om hur andra får lida)
(av deras omvittnade oomtvistade dumhet)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-06 19:08



Bookmark and Share


  LassO
Uppen barligen inte enbart maskinellt för då hade man inte skrivit att "han var avliden" men om "han åter ville" så skulle han "anmäla sej". Ett misstag av en människa att släppa igenom det, men att lägga in detsamma på ett program är mer idioti. Program skapas av människor det måste man komma ihåg även om vissa av dessa människor är dumma så.... "nån gräns"
2011-02-06

  Bibbi VIP
Håller med walborg här till fullo.
2011-02-06

  walborg
Ofattbart - det sköts tydligen av apparater allt där!
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO