Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deklaration


Deklaration
Vad hade hänt om katastrofen kom den dan t ex ett ”911” i Stockholm

”Deklarationen framför allt”
”Plikten framför allt” var Gustav IV Adolfs valspråk
Det går nog igen
”skyll dej själv” om du missat deklarationen
Skyll dej själv, hjälper inte för att komma undan




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-10 05:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO