Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överförmyndaren i Sollentuna



Överförmyndaren i Sollentuna
Kommer till ”rätten” med sin fula nuna
HAN ska tjäna pengar på de gamla
Och det han tjänar ska han samla
I lador i Bryssel
Där han för övrig har sitt extra pyssel
Så går det till när tjänstemän med extra syssel
Tjänar pengar när medvetandet ramla
Bort för vissa
De som samhället vill dissa
Bort….
Ett liv är kort
Snart är de där själva




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-07 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO