Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kalla mig petig,men....

en kaotisk kväll
efter de alltför vanligt
förekommande
missförstånden

en fantastisk natt
och ljuv morgon
med ny förståelse
och växande kärlek

som fortsatte
hela dagen lång
med glädjefylld
energi i allt jag
företog mig

inte kunde jag väl ana
att det skulle bli
så ljummet inom mig
efter det där sms:et
där du sa godnatt
och att du älskar mig....

kalla mig petig
men det kändes inte bra
trots att du sa precis
vad jag ville höra

det var sättet du
sa det på
och hur du
därigenom fann ett
sätt att inte säga det
direkt till mig..

och hur jag lockades
att tänka att det
bara berodde på att
du ej ville träffa mig

enbart för att du visste
att jag var nöjd och glad
i alla fall efter vår heta natt
som ännu pulserade i min
kropp och värmde blodet
som rann i mina ådror

och jag vet
att jag älskar dig ändå
och jag vet att jag är knäpp
som inte tillåter mig att
känna den fullständiga lyckan
som du trots allt ger mig
mer och mer av...

försöker skaka av mig
minnena av de som inte
var som du
de som ljög,svek och gjorde
mig så illa

de är ju inte du!

måste lära mig att
lita igen
om jag ska kunna
behålla denna underbara
kärlek som du
visat mig...

men snälla
fastän du inte är
riktigt hemma
rent språkligt ännu
försök anstränga dig
såpass
att du åtminstone kan
skriva ett nytt meddelande
och skicka inte samma igen...

inte en tredje gång....

det skulle betyda mycket.....





Fri vers av firefire
Läst 222 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-06 22:29



Bookmark and Share


  aol
suveränt berörande skriftat man rycktes med
2011-02-06

    Max Poisé
Snygg text som tar tag!
2011-02-06

    //Nikita
Åh, din beskrivning är så fängslande och får mig andlös.
Sjukt bra skrivet!
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire