Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cancer sjuka blir ännu sjukare


Cancer sjuka blir ännu sjukare
Av oro
Samtidigt som politiker skor sej själva
Med dagslöner som vida överstiger andras månadsersättningar
FY FAN uppriktigt sagt
FY FAN

Och det är de som bestämmer
Sätter summorna som andra ska leva efter
Undrar om de sätter en tiondel av sin egen
Eller mindre
Men man ser liknelsen i Bibeln om den rike mannen
Och den fattiga Lasarus
I en ny dager på nåt sätt….

DET är Sverige idag….
Den värsta av dom alla är kanske f d landshövdingen i Stockholm
Den näst värsta heter Person och var på TV:n ikväll
Satt jäsigt och pompöst och snackade om
Ja va fasen han snackade om egentligen…
Vet man inte…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-07 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO