Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fast utan melodi, den får komma till senare, kanske nå´n duktig kompositör gillar texten , ni kan ta den mot 10 procent rojalty på intäkterna...


Mitt bidrag till Melodifestivalen (2012)!

Titel: "De bästa kvalen !"

Det är de bästa kvalen
till melodifestivalen
tar på bästa sjalen
vill ha de flesta valen

En show utanpå det mesta
vill hela världen förpesta
med en riktigt slirig låt
kanske den gör nå´n kåt
det gör inget om den är unken
eller om den får nå´n att ta till "runken"
bara jag blir upptäckt av rik snubbe
en dollarstinn musikgubbe
se´n är framtiden fixad
jag får slisket mixat
uti tusentals ex
lite turneringsspex
groupies som vill ha sex

De allra bästa kvalen
leder till finalbalen
slicka uppåt bästa valen
gör inget om man är galen
kanske rentav är en fördel
hursomhelst en riktig "skitdel"
man horar till sej ett kontrakt
innerst inne självförakt
men SÅ är schlagervärlden
bästa fittan (kuken) vinner flärden
särskilt brudar får ligga i
inget skrivs i pressen om det
och det kan länge sitta i
att man i bästa dressen sket
Drogerna gör se´n entré
en del hamnar helt på sne ´
några lämnar jordelivet
de klarade inte det stora klivet
minns Jimi Hendrix
och Janis Joplin
Brian Jones
från Stones
alla dog de av "stjärneruset"
de klarade INTE av allt "tjuset"
så bäst är att ingen stjärna bli
bäst är att fortsätta, "fattig men fri".........

--




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 1252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-06 23:45



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Det bestialiska är att , även 2013, så fortsätter detta spektakel att vara av tämligen undermålig kvalitet......
2013-02-18

  filosofian
Underbart rolig text med en liten finurlig sväng. Gillar alla dina texter!
2011-02-10

  Larz Gustafsson VIP
Jag hoppas att en stormtrupp av skinheads stormar in och sparkar sönder hela inredningen på den där vedervärdiga tillställningen.
Festivalen är ett hån mot all kulturell anständighet.
2011-02-07

  ULJO
Skicka in den till nästa melodifestival. För de bidrag som presenterades i fredags var ju urusla. Samma ord om och om igen i texterna. Sämre inledning har jag nog aldrig varit med om.
2011-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska