Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland känns det som...

....att besatta av en melodi dansar fingrarna i kapp
Ömsom långsamt, ömsom korta staccato
Men alltid innåt,
ständigt innåt mot kärnan
Skavande och varig ligger den gömd i minnet,
sprider sin vidriga stank i hjärtats kammare.
Gör förståndet dunkelt och dagen svår
Livets melodi går mot sin absoluta cessura,
där orkesterns dån inte längre når medvetandet
Stråken är inte knäckt och strängen är inte av,
blott violinisten ligger bruten




Fri vers av Mika Boström
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-07 02:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mika Boström
Mika Boström