Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen av mormor




Wanda 1.0

Under silvergrå moln

i trädgården omgärdad av gula 

solrosfält

kammar du mitt hår

i takt med hundarnas skall

 

Jag känner ditt mjuka bröst

tryckt  mot min rygg

Skymtar ibland

dina händer täckta av solens fläckar

ömma

 

Jag vänder mig om och ler

Dina ögon nötta av erfarenhet

svarar mjukt

Ditt ansikte märkt av livets

stigar vägleder mig

 

Blixtar lyser upp vår himmel

då du flätar sista slingan

Åskans dån tvingar oss in

Hundarna ylar nu

 

Mörkret faller

Allt är ljust omkring mig

fastän du inte finns mer

 

© Linda C Hansson




Fri vers av Linda CH VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-02-07 13:01



Bookmark and Share


  Anna*
Ömsint fina minnen som du skickligt delar med dig av med flera parallella händelseförlopp! Slutet är suveränt! Applådder
2011-05-17

  walborg
Poetiskt och så innehållsmättat.
2011-02-28

  Bibbi VIP
Underbart skön hyllning.
2011-02-14

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbart vacker och kärleksfull hyllning. =)
2011-02-09

  mariasan
Vackert!!
2011-02-07

    ej medlem längre
Beautiful
2011-02-07

  Julio VIP
Ohh jag gillar denna..Får själv minnen tack vare din underbara text.
2011-02-07

    jamjam
Så fint skrivet, den känns i hjärtat:)
2011-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP