Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titta På Mitt Sanna Jag, Jag Och Bara Jag

Du tog mig ifrån det.
Det gjorde mig känslokall.
Likt en sten i havets kalla vinter.
Du räddade mig.
Trodde du.
Jag lät dig tro, lät dig hoppas.
Jag gjorde allt, allt för att låtsas.
Mörker, kvävande mörker.
Kan inte andas.
Trampar på mitt bröst.
Krossar mina revben.
Skrynklar ihop mitt hjärta.
Jag är kvar, detta kalla, oändliga mörker.
Jag låtsas.
För din skull.
För dig.




Fri vers av stulen
Läst 171 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-07 18:53



Bookmark and Share


    Phantasos
Den här gillar jag skarpt - för mig en text som låter mig få en relativt djup inblick i situationen som sådan.
2012-04-18
  > Nästa text
< Föregående

stulen
stulen