Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aldrig riktigt hel efter kalabaliken i dina ögon.


Lämnad Och Extremt Rörd

Huvudet känns tungt, jag fortsätter gå.

Kyssen verkar fortfarande vara kvar på mina läppar.

en sådan oskuld ska inte behöva veta denna smärta.

Tunga steg ned för trappan.

Jag kommer aldrig fram.

Ner på stengolvet.

Ta tag i trappräcket.

Tårarna så salta så salta.

Ut genom dörren.

Tänd en cigg.

Torka tårarna.

Ta ett våldsamt bloss.

Hjärtat där inuti gör så ont.

Ledsam och trasig.

Sträck på sig, höj hakan.

Kika trotsigt.

Gå förbi alla med falsk självsäkerhet.

"Jag mår bra"

Förlora allt du någonsin fått.

Ge dig allt.

Inte längre ha något kvar.

Tomma ord slår dig.

Följ med mig hem, du och jag.

Hela universum.

Tåren rör vid kinden men lämnar sen den också.

Precis som allt annat.




Fri vers av stulen
Läst 190 gånger
Publicerad 2012-02-24 01:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stulen
stulen