Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrattar dig rakt i ansiktet


Svart Som Döden

Djupa andetag och detta är över.
Kasta en sten i marken så går allting bort.
Blunda och se det du önskar.
Lögner så fula som mörker.
Skrattar och hånar dig.
Elak som döden.
Lurad.
Andas in den farliga röken.
Snart ska du dö.
Svarta lungor som sakta dör.
Snart dör du.
Resten av kroppen slutar fungera.
Du är död.




Fri vers av stulen
Läst 215 gånger
Publicerad 2012-01-20 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stulen
stulen