Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är du här för att se på eller för att döda?


Liten Känsla Där Inom


Levande.
kär.
Nämner du mitt hat i dina ögon?
Ser du den törst jag kräver?
Finner du lycka i att se mig gråta?
Älskar du mig så som du gjorde förut?
Jag lever i en overklig värld.
Konstgjord, designad.
Jag är en av dem som inte hör hemma någonstans.
En av dem som trånar efter ett hem.
Tårar hjälper inte.
Jag blöder för mycket.
Visar mig naken.
Man ser och vet direkt.
Hon är svag.




Fri vers av stulen
Läst 202 gånger
Publicerad 2012-02-24 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stulen
stulen