Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du Och Jag Vi Två Som En Smak

Allting kan stå stilla i flera sekunder.
vi alla är rädda.
Våga vill man men man vågar inte våga.
För vi alla är rädda.
Aldrig fanns det tillit för förhoppningar.
Förhoppningar gör dig alltid besviken.
Du och jag verkar ganska bra.
Vi två, ja men smaka bara på det.
Smakar bra.




Fri vers av stulen
Läst 216 gånger
Publicerad 2012-03-26 18:51



Bookmark and Share


    Phantasos
Mm, intriguing.
2012-04-17

  Elliinor
fint (:
2012-04-14
  > Nästa text
< Föregående

stulen
stulen