Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För kärleken var ett ord och inget mer för dig. För mig var kärlek du och jag.


Kärlek Utan Kär


"Omfamna mig även när du inte kan"
Sa du med en mjuk ton.
Dina ord hade alltid varit en vacker sång i mina öron.
Aldrig hade jag älskat som jag älskade dig.
Det var kärlek för mig, ändå tog det slut.
"Allting varar inte för evigt vackra du"
dina ord gjorde ibland så mina ögon tårades.
Jag var allt med dig.
Jag var underbar med dig.
Vid en punkt måste allting ta slut.
Måste börja om på ruta ett.
Måste arbeta sig upp till tio.
Ett stort gap när du lämnade.
Tog hela mig.
Kände mig handikappad.
Hela mig
Vi som alltid var en.
Vi som alltid var jag.
Jobba upp, faller hela tiden ner.
Rakt ner.




Fri vers av stulen
Läst 200 gånger
Publicerad 2012-01-20 00:05



Bookmark and Share


    Phantasos
Bra text, väldigt rak och konkret; koncis.
2012-04-17
  > Nästa text
< Föregående

stulen
stulen