Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gång för längesen var jag ett barn. Ett obekymrat en. Nu. Nu är jag bara en person full av bekymmer.


Flyter

Darrande händer.
Blick med obestämt mål.
Snart är det dags.
Ditt spott känns tungt och segt.
Svett droppar, rinner ner från hårfästet och kysser din panna.
Ingen kontroll över kroppens rörelser.
Andas tungt, darrande.
Snart, snart är det dags.
Ställas mot väggen.
I ögonvrån föds salta tårar.
Tån i vattnet, foten i vattnet,
Andas.
Halva kroppen nu.
Stilla, lugn.
Hör inte hemma i ljus.
Huvudet under ytan.
Ner, ner ner.
Allt stilla.
Tid finns inte mer.
Känslor existerar inte.
Ingenting.




Fri vers av stulen
Läst 208 gånger
Publicerad 2012-04-17 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stulen
stulen