Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom älskade

Kom älskade.

 

Möt mig,

 

utanför mitt tempel.

 

Jag lovar,

 

att släppa in dig.

 

Viska bara orden.

 

Orden jag vill höra.

 

Rör vid mitt tempel,

 

med smekande händer.

 

Nudda ömt,

 

min själs port.

 

Med dina läppar,

 

med dina ögons djupaste blick,

 

öppnas porten,

 

till mitt tempel.

 

Och mitt tempel.

 

det är jag.

 

Jag är ett tempel,

 

av kärlek.

 

Kärlek.

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 1055 gånger och applåderad av 51 personer
Publicerad 2011-02-07 19:07



Bookmark and Share


  M:tin
Tycker om!!!!!!
2016-06-01

  H.C.B
lasgo
2016-05-19

    ej medlem längre
Skön dikt
om
öppen-het
2013-11-30

  Quasimodo
Nyckeln till kärlekens tempel i en skön beskådan!
2013-09-28

  aol
så ren är själen vackert skaldat
2013-04-03

  kjell-åke bearfoot VIP
Vilka ord ska jag viska, vad vill du höra ? Du känner ju inte mig.....Förlåt

Var bara tvungen att skriva så..........men det var jättebra skrivet :9
2013-02-28

  ~UrTjur~
Ren njutning.
2013-02-13

    Upplandspoeten
Ursäkta uttrycket men helt klockrent, så vacker, ömt och sensuellt. Bra skriftat.
2012-10-08

    Upplandspoeten
Ursäkta uttrycket men helt klockrent, så vacker, ömt och sensuellt. Bra skriftat.
2012-10-08

    Birgersdotter VIP
Vackert skriven -underbar musik till
2011-10-08

    Blomblom
Mkt vackert skrivet :)
2011-08-24

    Alsander
Kärlek... Ja vad ska man säga, riktigt riktigt bra!
2011-07-26

  issac.a.m
Underbart vackert...
2011-04-02

  Linda CH VIP
Du skriver mycket vackra, sensuella kärleksdikter....gillar!
2011-02-23

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Sensuellt vacker. =)
2011-02-09

  Ari Viklund
detta är bara så vackert!
"rör vid mitt tempel
med smekande händer"
"nudda ömt min själs port"
den finaste kärlekens ord.
2011-02-08

  mare VIP
Mycket fin dikt..
2011-02-08

  TT
...spänning...lust...längtan...allt vackert i en och samma text...gillar denna!!!
2011-02-08

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2011-02-07

    Ken Cassel
Kanonbra Ninananion!
Instämmer till fullo med Julio!

Mera kramar

Ken
2011-02-07

  Julio VIP
Wow, jag vet inte vad jag ska säga..men du börjar beröra min själ mer och mer för varje text..det känns så bra att läsa och lyssna det här.
2011-02-07

    ej medlem längre
Åh denna var vacker o lockande på samma gång..
2011-02-07

  Känslovarm
-Så- fint.
2011-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP