Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur det känns när man försöker visa sitt rätta jag men ingen vill se. 7/2-2011


Högt burna huvuden

Högt burna huvuden
Vart jag än ser
Rak hållning
Utstrålning
En inre kraft
eller är det kanske
allt igenom fejk?

Hur hittar man den?
Jag bär mitt huvud högt
Jag sträcker på mig
Jag försöker stråla

Det når aldrig fram
till er




Fri vers av filosofian
Läst 247 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-07 19:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vikten av stolthet, men samtidigt risken att omgivningen är blind för den.. Du fångar det bra!
2019-12-11

  aol
till mej nådde du fram, vackert vännen,
2013-04-03
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian