Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Augusti 2022


I jakt på en dröm



När tiden springer fort
kräver mina lungor
syret från en
marmorerad himmel
längtan är
en ständig konsekvens

Symbiosen är pågående
vilja göra och bara vara
inget växer utan värme
och drömmarna spelas
som en film
parallella verkligheter

Det dansar drömmar
bakom mina ögonlock
vida ängar
ett blomsterhav
skogsgläntans mitt

hägrar oasen i nuet




-Duggregnslyrik








Fri vers av filosofian
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-27 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian