Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har Du Hittat Dig Själv?

En önskan, inte mer än så.
Hittar en dröm.
En dröm värd så mycket mer.
Mycket mer än det verkliga.
Plocka upp nyckeln, lås.
Låt ingen se, låt ingen höra.
Vår dröm, tillsammans.
Vatten letar sig upp för min klänning.
Lutar huvudet bakåt.
Hittar ljudet.
Lyssnar.
Sträcker upp händerna.
Försöker nå det blåa valv.
Blundar.
Ler.
Lever.




Fri vers av stulen
Läst 246 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-07 19:14



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
Bravo - vilken känsla!
2011-02-09

  Robin V
Håller med föregående talare.

Vackert!
2011-02-07

  filosofian
Jättevacker text. Jag tolkar den som om den handlar om att våga ge nyckeln till sitt hjärta till någon och dela sitt liv med någon. Om hur den första kärleken är. Hur hemligt men ändå vackert det är. Den ger mig inspiration till att utveckla mitt skrivande, det där med att blanda konkreta saker såsom nyckel eller något annat subjektivt i dikten. Du ska vara jättenöjd. :)
2011-02-07
  > Nästa text
< Föregående

stulen
stulen