Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min alldeles underbara farmor som har haft ett liv fullt med människor som har uttnyttjat henne för henns snällhet men sedan vänt henne ryggen. <3 Hösten 2009


Kära farmor

Du ska inte vara rädd
Du är stark
Jag lovar, jag vet
Det som har hänt förut
Har hänt
Det kan du inte ändra på
Tro på dig själv
För du är du
Och det är speciellt

Du har dina tjocka gråa hår
Ditt vackra skratt
Din omtänksamhet
Du är unik

Om du vågar
Så kommer du att få
Så många fler som älskar dig
Du har inget att förlora
Du får aldrig glömma det
Lovar du det?




Fri vers av filosofian
Läst 274 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-07 19:51



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket vackert tänkt o framfört till din kära farmor
2011-02-16

  Lars E Jönsson
Du kan skriva så det berör
2011-02-15

    Regina E
Så fint skrivet! Så här behöver vi nog alla tänka ibland.
2011-02-13

    ej medlem längre
Vad vackert. Min farmor dog för länge,länge sen men jag tror hon vakar över mig.
2011-02-07
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian