Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur svårt det kan vara att förstå någon annans signaler. 7/2-2011


(O)besvarad kärlek

Hur många gånger

Med hur många gester

Hur många chanser

Med hur många idéer

Jag vill ha dig
Det är allt jag vill

Du ler mot mig

Jag ler tillbaka

Det finns plats brevid mig

Du går förbi

Jag vill ha dig
Det är allt jag vill

Jag tar modet till mig

Jag ställer frågan

Du svarar

Undanflykt med ett leende på läpparna

Vill inte du
ha mig?




Fri vers av filosofian
Läst 338 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-02-07 19:55



Bookmark and Share


    Benjamin Gullbing
Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag gillar den är texten, men det skulle du säkert kunna, eftersom du är så oerhört bra på att skriva vackra gripande texter<3
2011-05-23

  Hannah Norman
Kan inte beskriva hur mycket det här stämmer in på hur jag känner. Bra jobbat, snyggt!
2011-03-14

  LassO
säg nåt brutalt uutlämnande som antingen knyter band eller drar av dom, om du törs alltså ;=)
2011-02-22

  Lars E Jönsson
skicka ett sms...........fråga igen
2011-02-15

  S.A.I. Steve Lando VIP
signalera ännu mer
2011-02-08

  Känslovarm
Frågan man drar sig för...
2011-02-07
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian