Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upptänt är det här!

Det är ju misslyckandet, som skall väcka oss
inte på något vis alls få släcka oss
den glädjen skall väl inte motgången få
så på den är det bara att ge sig på
visa att man visst kan
inte skall väl den, som segrare få stå
och oss utan en värdig kamp få slå
aldrig på tiden, vi skulle ju bara sträcka på oss
aldrig kan någon eller något annat knäcka oss
så det är bara att igen kapa sin tross
och kasta loss och sen tända ett nytt: Bloss!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-07 20:44



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så bra om misslyckandet,
det ska väcka oss och lära oss.
Kram
2011-02-12

    ej medlem längre
Jag håller med dig i dina så tänkvärda och sanna ord!


"Det är ju misslyckandet, som skall väcka oss
inte på något vis alls få släcka oss"


Applåder!


@nn
2011-02-09

  ULJO
Tänkvärda ord, fint.
2011-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt