Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i möte



vi fördes samman
och blev till

som en nåd
formbar

att greppa sår




Fri vers av evana
Läst 279 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-07 21:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berör mig,min kärlek.Mycket bra.
2011-02-20

  Lena Själsöga Keijser
andas smärta i denna bild
samtidigt befrielse

tack du skriver så oändligt vackert
2011-02-15

  Ninananonia VIP
Bra skrivet!
2011-02-13

  Ninananonia VIP
Bra skrivet!
2011-02-13

  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket snyggträffande.
2011-02-07

  Ola Rydberg
Oj riktigt vackert
vilka
slutrader !
2011-02-07
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana