Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm aldrig din "insides information"!

En absolut nödvändighet
om livet skall brukas till fullo
så det får bli till det, det var tänkt att bli
är att inte bara låta det yttre ögat se
utan även låta det inre allt oftare få hänga me´
för "insides information" därifrån sägs ju besked vara
hur man i verkligheten med livet sitt skall förfara...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-07 21:29



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Du har så många tankar och ord som får mig att tänka till. Det stämmer så väl.
2011-02-10

  F.
Kloka rader.
Snyggt som vanligt Ewa-Britt!
2011-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt