Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad har politikerna gjort för att INTE föraktas


Politikerförakt säger hon
Vaddå
Varför inte

Vad har politikerna gjort för att INTE föraktas
En del tar åt sej extrauppdrag för att inte
Ens officiellt vilja visa att de ”får betalt”

Westerberg, Fälldin, och framförallt Adelsohn
För att inte glömma självaste ”LO Chefen”
Alla tar de ”åt sej” uppdrag för att ägna åt sej själva
Från undersköterska till utsugerska eller, värre
Pengar… pengar pengar de samlar pensioner
Hur mycket kan de äta och göra av med egentligen

Det verkar inte finnas nån gräns, pension på pension
Styrelsearvoden och pension
Och allt debiteras det allmänna
Det finns ingen skam i kroppen sa man förr

Pensionsfonder, styrelsekostnader
Men sen snackar de stort, lite som BP chefen
Närmast föraktfullt talar han om ”small people”
Man kan ju bara undra vad de gör, annars
När ”inte mikrofonen är på” för de fånen




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-09 18:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Varför röstar du då?
Det slutade jag med för väldigt länge sedan.
2011-02-09
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO