Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genus eller nåt a-nnat-nus


Ett genusperspektiv

Låter som anusperspektiv nästan

Nåt man skiter i eller på

Som en toalett


Spola kröken

”Genusavföringen” rinner ner

ÄR vi inte alla människor

”människoperspektiv”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-08 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO