Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vanlig djävla tröskel


En tröskel
En vanlig djävla tröskel
Dumskallen som lade klinkers sabbade den som var

Han lät den luta snett och sen ska ”nån annan”
Fixa det snyggt, djävla plattsättare
Men en annan hantverkare får fixa det
”åt honom”efter honom




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-10 00:12



Bookmark and Share


    Lynx
Klart att den är läsvärd, den får mig att le :)
2011-02-10
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO