Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommunicerar

Nu kommunicerar
jag med er

Kommunicerar är
ett populärt ord
inom politiken

Politiker berättar
inte vad de vill,
förklarar inte
sina idéer,
talar inte om
sina planer,
pratar inte om
sin politik,
skriver inte om
vad de vill
åstadkomma

Nej, politiker
kommunicerar
sina budskap

Detta konstlade
språkbruk gör
dem till usla
kommunikatörer
som sällan når
ut med de budskap
de så gärna
vill kommunicera


Martin Luther King
skulle aldrig ha
drömt om att
kommunicera
I have a dream
och Olof Palme
kommunicerade inte
Diktaturens kreatur

Kommunicera skulle
ha skavt som en
vass sten i munnen
på dessa talare som
hade något att säga

Nu är mitt budskap
färdigkommunicerat




Fri vers av ghost
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-08 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost