Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
what makes me tick, what makes me pop and what will save me in the end...


chicken soup for my soul

chicken soup for my soul is:

love

yoga

write

coffee

sleep

travel

languages

soulmate

chocolate

laughter

lists

cat

friends

learning

meditation

gilmore girls

imagination

music







Fri vers (Fri form) av drover
Läst 376 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-08 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drover
drover