Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek


Min soppa

Du,jag vet
du älskar mig
inga ord behövs
Det räcker att du kör 14 mil
för att komma och äta min soppa




Fri vers av yta
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-08 17:22



Bookmark and Share


  Yrre VIP
underbart!!!!!
2011-02-08
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta