Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så mycket av allt


Så mycket älskande
Med missande mål

Så mycket målsättning
Utan resultat

Så mycket rörelser
Så mycket kärlek på fat

Utan att nån får gourmet
Serverat av de

Så många förförelser
Med påföljande rat




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-08 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO