Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dör Utan Dig Och Med Dig, Utan Oss Finns Ingenting

Jag älskar dig.
Älskar?
Starkt ord.
Mycket innebörd.
Jag älskar dig med hela mig kropp.
Jag kan älska.
Allt är kärlek.
Så enkelt är det bara.
Men ändå.
Ändå, älskar jag inte dig.
Inte på det sätt du behöver.
Du vill vara någon nära.
Intim.
Inte jag.
Inte jag.
Älskar dig.
Inte på sättet du behöver.
Närhet.
Inte här.
Förlåt mig.
Jag kan älska.
Du kommer alltid vara min käraste vän.
Inte mer.
Min älskade.
Jag älskar dig.




Fri vers av stulen
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-08 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stulen
stulen