Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar ska förbli

Min måne
Silvermatt med halosken
Lockar på avstånd

En oåtkomlig dröm
Men inte död än

Om tusen år är jag där
Och låter mig bäddas in
I din svepning




Fri vers av Z dotter
Läst 319 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-08 22:27



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
"njuter" ska det stå.. njuer, är väl inte ens ett ord *asg*


kb
2011-06-10

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Oj vad jag skulle vilja att detta var en återkommande refr. i en sång i temat.... Det är den gamle musikern i mig som talar... Tänker på Nora Jones.... Cohen...... Har inget mer att tillägga, njuer bara av dessa rader som etsar sig fast...

applåder + ett Bo-märke....


kb
2011-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Z dotter
Z dotter