Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måhända har Obama ringt.... och vill på amerikanskt viss misstänkligöra uppgiftslämnare, t o m går som en liten hund i koppel på USA, det "amerikanska koppleriet" typ.... fast på riktigt


Assange anklagas av statsministern


Assange anklagas av ”statsministern”
För att misstänkliggöra Sverige
Som rättsstat

”VAAAD KONSTIGT”
Men män, har inga rättigheter längre
I denna s k rättsstat när det handlar om deras barn
Och deras förhållanden eller om sex
Anklagelser om saker ”mot män”
Förvaltas av kvinno-åklagare av
Båda könen

Med såna smarta kommentarer som
”varför skulle hon ljuga om det”
T o m riktigt gamla fall har ju tagits upp
Och man ”kallade in” brunette-blondinen Carola
Som expert vittne och fick en fällande dom om ”våldtäkt”
På grunder som var helt horribla och ingen alls
Teknisk bevisning

Med stor hjälp av en halvhystierisk teaterhoppitossa
”så varför skulle Assange ifrågasätta Sverige som rättsstat”
kan man undra….
Även om det skulle funnits grunder då det hände
Så åtta år senare är ju för fasen pinsamt
Även om ”kärringar styr lagen”
Och inte tvärsom….
Men Assange gör rätt i att vara misstänksam
Mot svenska ”röt-systemet” förlåt ”rättssystemet”
Liksom faktiskt ALLA män gör det…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-09 05:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO