Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lovprisning från den som har flera kärlekar


Du är inte den ende


Du är inte den ende
Som hemligen ser mej
Inte den ende
Som vet hur det ter sej

Min längtan är inte bara du
Men blott ni mej ger
Men längtan du har
Så märklig sej ter

Du har ju oss båda
Som levande hjältar
Du har ju oss båda
Som käreksfullt vältar
Oss gärna tillsammans
Med dina smältar




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 182 gånger
Publicerad 2011-02-20 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO