Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Charmiga män"


Efterspelet


NEJ sa han
Efter sexet
Efterspelet

Om man skulle ta och skita lite
Sa han och gick till muggen
Mens hon låg kvar, otillfredsställd
Tittande i taket

Och tänkte på sin djävla man
Som var lika kärleksvårdande som
Ja kanske ett, kvarnhjul eller nåt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-25 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO