Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacuum (av latin vaccus, tom).




Vakuum

Jag gråter när jag sover

då raseras mitt försvar.

I sömnen är själen fri

och kroppen naken och bar.

 

Försöker att minnas

men finner ingenting.

Nattens mörker lägger sig

som en slöja över mina minnen.

Ni frågar

Hur är det nu?

Vakuum,

Vad att svara?

Vakuum sprider sig.

Jag gråter i natten

när själen är fri.

Skalet sover

sparar krafter.

Sinnen försöker få utlopp.

Men

Skalet vaknar

redo för en ny dag.

 




Fri vers av Reg
Läst 377 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-08 23:10



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en bra förmedling kring detta fenomen
2011-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Reg
Reg