Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genusperspektiv


Genusperspektiv
Talar dom om, nu
Alltid kommer detta ”genusperspektiv”
Och man tänker på Thage Danielssons berättelse
Om ”rättvisa Gudrun” vars förhållande tog slut
För att ”han vägrade föda barn”

För det var ju hans ”tur”
HON Hade ju fött den ”första”
Om de skulle ha ett till barn
Så skulle ”han föda det”
Ja det är ”genusperspektiv”

Varannan damernas
Ja eller herrarnas….
Genusperspektiv
Ja eller mer kanske
ANUS perspektiv….
Vilket skitsnack




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-09 05:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO