Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det intressanta är att det sägs/skrivs årtusenden innan, internet, och knappt nån kunde, nej ingen människa kunde ana de tekniska lösningar som skulle komma, som skulle "GÖRA DET MÖJLIGT"


De 2 ska ses av hela världen


De står där, de 2 de som aldrig dog på jorden antagligen, de ska predika den yttersta tiden. Elia hämtades av Gud med en vagn av eld. Hanok eller Enok som han också kallades, han ”togs hem” av Gud sägs det. ”För man såg honom inte mer”.

Dessa 2 ska predika så hela världen ser, då, för 2 000 år sedan, så fanns inte det, och knappast någon kunde väl tro, att det skulle gå. Idagsläget så ser många på samma sak, kungabröllopp, fotbollsfinaler, Nobelpris o s v, ”hela världen ser”. Även om man inte tror så visst är det häftigt att saker faktiskt kan hända, som inte kunde hända då, när det skrevs….


Källa
-------------------
Uppenbarelseboken 11:
3 Och jag skall befalla mina två vittnen att profetera under ettusen tvåhundrasextio dagar, klädda i säcktyg." 4 Dessa är de två olivträden och de två ljusstakarna

Sakarja 4:
11 Jag frågade honom: "Vad betyder dessa två olivträd till höger och till vänster om ljusstaken?" 12 Och jag frågade honom igen: "Vad betyder de två olivkvistarna intill de två gyllene rännor som den gyllene oljan rinner ner igenom?" 13 Då sade han till mig: "Förstår du inte vad de betyder?" Jag svarade: "Nej, min herre." 14 Då sade han: "Dessa två är de smorda som står inför hela jordens HERRE.




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-09 18:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Bokmärker.
2011-02-09

  Bibbi VIP
Verkligen fascinerande läsning.

Applåd!
2011-02-09

  Larz Gustafsson VIP
Säcktygsvittnena.
Verkliga säck-terister.

Bibeln är en profetisk bok.
2011-02-09
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO