Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men framförallt han själv


Han tog sitt eget liv
Med ”hjälp” av att elda
På balkongen och somna in

Men det drabbar hela huset
Brännskador och lukt
Men framförallt han själv

Tog han sitt liv för att han var rädd för döden
Balkongen var inte bara en balkong
Det var ett uterum

Grannarna svär ve och förbannelse över besvären
Men han, han dog, undrar om nån undrar
”varför var han så olycklig” så han valde den utvägen?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-24 22:06



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
väl skriftat..ja man kan verkligen undra
2011-02-25
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO