Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är lycklig med henne nu

du är lycklig med henne nu,
jag ser det,
du skrattar, du ler och dina ögon gnistrar
som de brukade göra när du skrattade med mig

men jag älskar dig så mycket,
att jag släpper taget

du är lycklig med henne nu




Fri vers av lonelynights
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-08 23:44



Bookmark and Share


    Mmmjansson
du är världsbäst
glöm aldrig det
2011-02-10

  Sergej
Att du klarade av det imponerar!
2011-02-09
  > Nästa text
< Föregående

lonelynights