Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...du behöver inte mig...såsom jag behöver dig...


Jag behöver...

Jag behöver dig
Så mycket mer
Än vad du behöver mig

Jag saknar dig
Så mycket mer
Än vad du saknar mig

Du behöver inte mig
För att kunna andas
För att kunna känna glädje
I allt som sker
Såsom jag
Behöver dig

Min älskade
Förstår du
Kommer du någonsin att få veta
Min längtan
Och hur mycket
Jag saknar dig…?

TT
© 2011




Fri vers av TT
Läst 328 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-09 08:01



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Du skriver så vackert. Älskar denna dikt. :)
Det går rakt in i hjärtat på alla som läser dina dikter.
Dina dikter är så kärleksfulla.
2011-02-09

  Ann-sofie.
så svårt när den ena älskar den andra mer smärtsamt att bli lämnad vackert skrivet..
2011-02-09
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT