Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man vill visa kärlek men det kommer ut som ilska. 25/2-2010


Pilar av dun

Ord som skriks
Fötter som klampar
Ljudligt
och argt
" Kan du inte förstå?"
Med tystnaden
ekar svaret

Samma visa
varje gång
det blir aldrig
någon förändring
Lär vi oss aldrig?

Jag klampar upp
frustrerad
och ledsen
där nere
sitter mamma
bedövad
och ledsen
över orden hon har hört
och sagt

Snart smyger hon upp
ska be om
ursäkt
jag vill
men ilskan
ligger kvar
och stöter bort
henne

Allt börjar om
igen

Båda vill vi
så väl
men det blir
så fel

vår kärlek
skjuts som
pilar av sten
istället för
pilar av dun




Fri vers av filosofian
Läst 276 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-02-09 13:20



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Fastnar för orden: "jag vill - men ilskan ligger kvar - och stöter bort
henne". Känner igen detta fenomen. Tack och kram! /Grubbelmia
2011-02-12

  Känslovarm
"vår kärlek
skjuts som
pilar av sten
istället för
pilar av dun"
Klockrent.
2011-02-09
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian