Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vårsolen skänker styrka 9/2-2011


Bleka solljuset

Det bleka solljuset
smeker gatorna
asfalten
jag blundar
känner ljuset
känner styrka
känner mig.




Fri vers av filosofian
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-09 14:30



Bookmark and Share


    Regina E
Sista raden är underbar! Så kort och enkelt förmedlar du här så mycket! Vackert!
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian