Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar från december, efter att ha valt att avsluta fem år med honom, som jag är rädd att jag aldrig kommer att komma över.


Som en skugga



Det är så mycket som försvinner

tillsammans med vår framtid.



Ett helt liv släcks för gott.




Allt vi var tillsammans slutar vara självklart.




Jag ser dig i varje ögonblick

- i varje tanke,

varje handling,

varje stund.



Du står bredvid mig som en skugga

och följer mina steg.



Jag hör dig svara när jag pratar,

jag ser ditt leende i spegeln.



Jag känner din famn hålla om mig när jag somnar,

jag smakar dina läppar i en kyss.




Mina fingrar kan varje millimeter av din kropp i minnet

- de läser den som blinda läser prickar i ett papper.




Ditt skratt dansar med mitt

när jag skrattar.




Dina varma ögon tittar fortfarande på mig på morgonen.




Mina händer minns hur mina fingrar lägger sig till rätta mellan dina,


mitt hår minns hur du brukar leka med det.




Jag gör saker med avsikten att berätta om dem för dig,


jag talar kärleksfullt om dig

även till dem som aldrig mött dig.




Jag ser ditt ansikte i allting jag gör

- många saker gör jag fortfarande för dig.


Jag vet inte vem jag annars skulle göra dem för.




Våra kroppar hänger fortfarande ihop,

som två magneter.

När jag rör mig ser jag dig göra samma sak.




Jag känner än hur vi smälter samman och blir en

- mer perfekt än något av alla grundämnen i jorden.




Mina nätter är fyllda med dig

- jag ser dig,

känner dig,

hör dig.




Du är överallt,

men ingenstans.




Det är mycket som försvinner nu.


Allt detta till exempel.








Till och med dina nätter.




Fri vers av Tymin
Läst 376 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-02-09 20:30



Bookmark and Share


  Hans Christian
Mycket följsam dikt. Innehållet är suveränt. Känslan känns igen. Bravo!
2011-02-11

  Robin V
Wow! Spot on!

Otroligt bra beskrivet. Den där känslan har man känt väldigt ofta
2011-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Tymin
Tymin