Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Norskdjävlar luktar torsk


Norskdjävlar luktar som torskar

Känns de som när man ser på dokumentären över

Vad norskar står för….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 141 gånger
Publicerad 2011-02-10 18:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det där är rasism.
Det finns många nationaliteter som luktar fisk.
Flickor i synnerhet.
2011-02-10
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO