Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NO WAY Norway


Norway

NO WAY


Norskdjävlar gör narr av svenska ungdomar

Och inte bara ungdomar…..

Svenskar ö h t

Djävla norska svin



De oljerika norska svinen

Verkar vara fulla av just svinaktigheter

Och värda allt förakt

Som man kan ha

”det är derför vi har svenskerna” säger en norska

ful både innan och utan

kanske kommer det svenska föraktet för norskar

Att leda till nåt en dag med…..

I det nyrika U-landet Norge

NO WAY Norway




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-12 13:05



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Bra skrivet mannen =)
2011-02-12
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO